Bombay Sapphire

Bombay Sapphire

bombay-sapphireДжин відомий своєю незвичайною пляшкою блакитного кольору. Напій Bombay Sapphire виготовляють за унікальною рецептурою 1761 року. У той час, як для виготовлення інших джинів використовують 4-6 компонентів, для створення Bombay Sapphire використовують 10 складових рослинного походження. Це гіркий мигдаль з Іспанії, корінь дягелю із Німеччини, кора касії з Індокитаю, коріандр з Марокко, плоди кубеби з Індонезії, райські зерна із Західної Африки, лимонна шкірка з Іспанії, локриця з Китаю, ірис з Італії та ягоди ялівцю з Тоскани. Для створення Bombay Sapphire використовують 100% шотландський пшеничний спирт потрійного очищення. А дистиляційний процес відбувається в унікальних дефлегмаційних колонах, які дозволяють спирту вбирати аромати рослинних компонентів.

X