BrandBar

BrandBar

brandbarЛікери Brandbar з’явилися на світ у 2011 році.

Окрім лікерів Брендбар виготовляє абсент «Вінсент», абсент «Вінсент преміум», самбуку «Ібіца», самбуку «Зак», джин «Трафальгар», джин «Де Ла Бо», лікери «Brandbar» і сиропи «Brandbar». Всього в товарний асортимент налічується близько 60 позицій.

У виробництві продукції ТМ «Брендбар» використовується вода, яка проходить піщані та вугільні колони і фільтр. За допомогою установки зворотного осмосу склад води коригується. Для виробництва напоїв використовуються кращі зернові спирти українського виробництва. Ароматні спирти та настоянки готуються безпосередньо на заводі, для чого закуповуються тільки натуральні компоненти: кора дуба, мед, бадьян, кардамон, коріандр тощо.

Усі компоненти для виробництва своєї продукції компанія привозить з різних куточків світу. Наприклад, бадьян — з Південно-Східної Азії, какао-боби, які використовуються для виробництва лікерів — з Кот-д’Івуару, ваніль — з Мадагаскару, плоди Персика і Дині — з Таджикистану, а соки полуниці, чорної смородини і вишні — з Італії.

X