Maxime Trijol

Maxime Trijol

maxime-trijolРодина Тріжоль купила свій перший перегінний куб ще в 1859 році, проте, до 1960-х роком в основному займалася торгівлею бренді і вином. Родоначальник сучасного виробництва, Максим Тріжоль, всерйоз зайнявся виробництвом коньяку в 1962 році. Нащадки продовжили і розвинули його починання. До 2013 року в розпорядженні господарства були вже 22 аламбіка, кожен обсягом 2500 літрів. Особливістю Maxime Trijol є те, що цей виробник повністю контролює весь цикл виробництва, починаючи від виноградників і закінчуючи витримкою коньяку в погребі.

Виноград сорту Уні Блан для майбутнього коньяку Maxime Trijol йде на виготовлення слабоалкогольного білого вина. Це вино перед дистиляцією витримується на осаді щоб додати коньяку маслянистості і яскравості. Згідно із затвердженими правилами подвійна перегонка проходить не пізніше 31 березня року, наступного за врожаєм. Отримані коньячні спирти закладаються в льох для витримки в бочках з лімузенського дуба. Перед розливом команда майстрів-купажистів проводить ретельний відбір спиртів для формування фінального купажу.

X