Stoli

Stoli

StoliГорілку Stolichnaya в країнах Америки і Європи називають «Stoli». Сьогодні вона є одним з небагатьох напоїв цієї категорії, чиє виробництво повністю контролюється на всіх його етапах, починаючи від вирощування озимої пшениці та жита і закінчуючи виробництвом і реалізацією на ринку.

Озима пшениця і жито, які використовують для виготовлення горілки Stolichnaya, вирощують на території агрогосподарства площею 4500 гектарів. Спирт вищого класу Альфа отримують шляхом потрійної дистиляції та чотирикратної фільтрації в Тамбові на сучасному заводі, що належить компанії S.P.I. Group. Далі готовий спирт надходить на історичний комбінат Latvijas Balzams, побудований в 1901 році, де після редукції водою, мар’яжу і фінальної фільтрації готова горілка розливається у пляшки.

Горілка Stolichnaya без перебільшення може вважатися однією з кращих і відомих в світі. За свою 80-річну історію цей напій неодноразово удостоювався безлічі нагород на міжнародних конкурсах і сьогодні використовується в багатьох барах як основа для різних коктейлів.

X